Spike Lee (BlacKkKlansman) gaat opnieuw samenwerken met Netflix

Spike Lee (BlacKkKlansman) gaat opnieuw samenwerken met Netflix

De regisseur zet wederom zijn handtekening voor een lucratieve deal.

Spike Lee, o.a. bekend van geliefde films als Do The Right Thing en BlacKkKlansman, heeft een lucratieve deel getekend bij Netflix. De regisseur gaat de komende jaren voor de streaminggigant werken.

Heel erg vreemd is dit niet, aangezien Netflix al eerder samenwerkte met Lee. Zo werkte de filmmaker mee aan meerdere series, namelijk She's Gotta Have It, Rodney King en See You Yesterday. Ook maakte hij zelf Da 5 Bloods in 2020, het oorlogsdrama met o.a. Chadwick Boseman dat sterk werd onthaald.

Smaakt naar meer
Nu gaat Lee dus opnieuw in zee met Netflix. De regisseur laat zich erover uit: "Er is geen betere manier voor mijn bedrijf '40 Acres and a Mule' om het nieuwe jaar te beginnen. We vernieuwen namelijk onze samenwerking met Netflix!"

"Niet allen zullen mijn eerdere films op Netflix te zien zijn, we zullen samen ook aan de slag gaan met nieuwe en diverse projecten!"

Wat te verwachten
Ondanks het feit dat we nog niet weten wat Lee precies bedoeld met verschillende projecten, kunnen we er vanuit gaan dat hij wederom series zal produceren als eveneens films maken voor de streaminggigant.

NieuwsFilm

meest populair