3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Venom (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a.
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.

Klaus (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergio Pablos | Cast: Jason Schwartzman, J.K. Simmons, Rashida Jones, e.a.
Jesper, een rijkeluiszoontje met weinig ambitie, wordt door zijn vader, de eigenaar van een postbedrijf, naar een afgelegen dorpje gestuurd om daar het postkantoor te runnen. Een hele leuke baan blijkt dat niet te zijn. Jespers leven verandert echter wanneer hij bevriend raakt met een oude, eenzame speelgoedmaker: de Kerstman.

Saint Maud (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rose Glass | Cast: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, e.a.
Maud is een jonge vrome, godvrezende verpleegster. Ze wordt aangesteld als de persoonlijke verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda, die in een rustige Engelse kustplaats woont. Daar doet Maud, die ook zo te kampen heeft met haar eigen kwellingen, er alles aan om de ziel van haar stervende patiënte te redden, koste wat het kost.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair