De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Spider-Man 2 (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met zijn dubbelleven als student en superheld. Hij ziet toe hoe de briljante wetenschapper Otto Octavius na een mislukt kernexperiment verandert in de schurk Dr. Octopus, die met zijn vier grijpgrage tentakels de stad onveilig begint te maken. Peter ziet zich hierdoor gedwongen om zijn superheldenpak toch weer aan te trekken om Octavius te stoppen.

The Hand of God (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paolo Sorrentino | Cast: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, e.a.
De Italiaanse tiener Fabietto groeit op in Napels. Daar leidt hij een prima jeugd, al is niet alles perfect. Op een dag wordt zijn leven op zijn kop gezet. Eerst door de komst van voetballegende Maradona en daarna door een bizar ongeluk waarbij zijn ouders om het leven komen. Fabietto worstelt met de vraag of dit alles toeval is of het werk van een hogere macht.

Gemini Man (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Will Smith, Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead, e.a.
De succesvolle huurmoordenaar Henry Brogan krijgt last van zijn geweten en wil daarom stoppen met zijn werk. Hij bezit echter over een hoop gevoelige informatie en daarom komt hij op de dodenlijst van zijn oude overheidsbaas Clay Verris te staan. Verris stuurt een ultiem wapen op Brogan af om hem uit te schakelen: een jongere versie van zichzelf.


En verder onder meer...

Actie
Terminator: Salvation (2009)
Warriors of Heaven and Earth (2003)

Actiekomedie
Venom (2017)

Animatie The Angry Birds Movie 2 (2019)

Documentaire
137 Shots (2021)

Horror
Psalm 21 (2009)

Kerstfilm
A California Christmas: City Lights (2021)

NieuwsFilm

meest populair