De oude Ghostbusters terug voor 'Ghostbusters 4', '5' en '6'?

De oude Ghostbusters terug voor 'Ghostbusters 4', '5' en '6'?

Dan Aykroyd heeft er nu al zin in.

Dan Aykroyd onthult dat hij een idee heeft om de oorspronkelijke cast terug te brengen naar Ghostbusters 4, 5 en 6. De eerste film in de franchise stamt uit 1984, waarna er vijf jaar later een tweede film volgde. Het geplande derde deel verkeerde decennia in een ontwikkelhel.

Vervolgens duurde het maar tot dit jaar eer we een vierde film te zien kregen, Ghostbusters: Afterlife. Die was geen groot succes, wat deels toegeschreven zou kunnen worden aan de coronapandemie (met een box office van slechts 167,4 miljoen dollar wereldwijd), maar Aykroyd denkt alvast na over een nieuwe film.

De hele oorspronkelijke cast terugbrengen
Aykroyd sprak met USA Today en vertelde dat hij ergens wel graag zou zien dat zijn personage en dat van Bill Murray om het leven komen in een volgende film.

Maar vervolgens krabbelde hij terug:

"Ik denk dat ik dood zou willen. Dat zouden Bill en ik allebei moeten gaan in de volgende film. Of hoewel, misschien moeten we wachten. Waarom gebruiken we de levende Ghostbusters - Ernie, Billy en mijzelf - niet voor vier, vijf en zes? Doorgaan tot we dood gaan. Dan is er tijd voor de eerbetonen. De dood zal snel genoeg komen."

NieuwsFilm

meest populair