Remake 'Train to Busan' laat nog lang op zich wachten

Remake 'Train to Busan' laat nog lang op zich wachten

The Last Train to New York komt pas in 2023 uit.

Recent leerden we dat er een Amerikaanse remake zou komen van de Zuid-Koreaanse hitfilm Train to Busan. Die krijgt de titel The Last Train to New York. Nu weten we ook wanneer de film uit moet komen.

Warner Bros. Pictures, dat de film laat maken door regisseur Timo Tjahjanto, kondigde aan dat de release van The Last Train to New York uit zou moeten komen op 21 april 2023. Dat betekent ook dat de opnames ergens in het komende jaar van start moeten gaan, vermoedelijk uiterlijk tegen de zomer.

Train to Busan-remake
De remake van Train to Busan wordt geproduceerd door James Wan en het scenario voor de remake komt van de hand van Gary Dauberman. Het is nog niet bekend wanneer de casting van start gaat.

Net als bij andere Amerikaanse remakes van goed ontvangen niet-Amerikaanse horrorfilms, trok het nieuws van deze remake ook heel wat commentaar van fans die dit "een van de slechtste ideeën ooit" noemden.

Filmmaker Yeon Sang-ho komt nog met een derde film in de franchise. Eerder bracht hij een geanimeerde prequel uit en een tweede deel, Peninsula.

In Train to Busan zie je hoe een man met zijn dochter aan boord van een trein stapt, en erachter komt dat het de laatste trein naar Busan zal zijn, want heel Japan valt ten prooi aan zombies.

NieuwsFilm

meest populair