Diepe teleurstelling na sluiten bioscopen in Nederland

Diepe teleurstelling na sluiten bioscopen in Nederland

Kan Spider-Man: No Way Home niet op Disney+?

De meest gevatte reactie op de sluiting van de bioscopen door de lockdown komt van Twitteraar Jeffrey van Dalen: "Een voordeel, als de bioscopen weer opengaan kunnen we gelijk naar Licorice Pizza!" En zo is dat. Vele anderen balen doordat ze Spider-Man: No Way Home en The Matrix Resurrections niet kunnen zien.

Er zijn zelfs mensen die bijna smekend tweets sturen naar Pathé, Marvel en Disney met de vraag of de nieuwe Spider-Man film niet online kan komen op Pathé Thuis of Disney+. De kans dat dit gebeurt is uiteraard bijzonder klein. De wereldwijde belangen zijn daarvoor veel te groot.

"Download The Matrix woensdag wel"
In een reactie op het bericht Bioscopen gaan 4 weken op slot: Géén Spider-Man en Matrix tot 14 januari schrijft FTer gbfan dat hij/zij de The Matrix Resurrections gaat downloaden, illegaal wel te verstaan. "Download The Matrix woensdag wel," schijft gbfan. En tsja, om de film te kunnen zien zonder spoilers...

Verder veel teleurgestelde mensen. En dat is niet gek, aangezien Nederland een van de weinige landen is die zo zwaar in lockdown zit. In de rest van de wereld zitten de bioscopen ramvol, getuige de box office opbrengst van Now Way Home.





















NieuwsFilm

meest populair