De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

The Unforgivable (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nora Fingscheidt | Cast: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio, e.a.
Ruth Slater heeft twintig jaar in de gevangenis gezeten voor het doodschieten van een politieman die beslag kwam leggen op haar huis. Ze is inmiddels vrij, maar de samenleving beschouwt haar verleden als onvergeeflijk. Ruth gaat op zoek naar haar zusje dat ze destijds moest achterlaten, maar wordt gedwarsboomd door pleegouders en wraakzuchtige nabestaanden van haar slachtoffer.

Gemini Man (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Will Smith, Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead, e.a.
De succesvolle huurmoordenaar Henry Brogan krijgt last van zijn geweten en wil daarom stoppen met zijn werk. Hij bezit echter over een hoop gevoelige informatie en daarom komt hij op de dodenlijst van zijn oude overheidsbaas Clay Verris te staan. Verris stuurt een ultiem wapen op Brogan af om hem uit te schakelen: een jongere versie van zichzelf.

A California Christmas: City Lights (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shaun Paul Piccinino | Cast: Lauren Swickard, Josh Swickard, David Del Rio, e.a.
Callie en Joseph werden een jaar geleden verliefd op elkaar. Ze hebben nu een eigen melkboerderij en een wijnhandel. Ook zijn ze met elkaar verloofd en hopen ze met Kerstmis met elkaar te trouwen. Maar dan komt hun romance onder druk te staan als zaken en familieverplichtingen Joseph terug naar de stad roepen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair