Zo meeslepend is 'The Lord of the Rings' van Peter Jackson

Zo meeslepend is 'The Lord of the Rings' van Peter Jackson

The Lord of the Rings-video Relax in Middle Earth als ontspanning.

Voor wie helemaal dol is op de drie The Lord of the Rings-films van regisseur Peter Jackson kan nu een mooie screensaver op YouTube aanzetten. HBO Max heeft namelijk een video online gezet met maar liefst een uur lang de mooiste plaatsjes uit de trilogie.

Die trilogie bestaat uiteraard uit de drie film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring uit 2001, The Lord of the Rings: The Two Towers uit 2002 en film=https://www.filmtotaal.nl/film/7696]The Lord of the Rings: The Return of the King[/film] uit 2003 en die duren bij elkaar 1171 minuten, dat is bijna 20 uur.

Mooiste beelden uit Lord of the Rings-trilogie
Hieronder zie je de video Relax in Middle Earth van HBO Max. Uiteraard is dit een promodingetje, maar je ziet wel heel veel mooie beelden van de gebieden in Nieuw-Zeeland, die Jackson gebruikte als zijn decor voor de fantasyfilms.

De beschrijving: Geniet van de prachtige en serene bezienswaardigheden van de Midden-aarde. Van de bossen van Rivendale tot de weidse landschappen van The Shire. Er zijn genoeg plekken om te ontspannen, een dutje te doen of een feestmaal van een Hobbit te eten. Dus leun achterover, ontspan en laat je meeslepen door de wondere wereld van The Lord of the Rings.



NieuwsFilm

meest populair