Denzel Washington zegt binnenkort te gaan stoppen

Denzel Washington zegt binnenkort te gaan stoppen

De uitdaging in Hollywood is weg bij de topacteur.

Acteur Denzel Washington mag zich rekenen tot een van de beste van zijn generatie. Hij speelde in heel wat films en in 2001 won hij een Oscar voor Beste acteur voor zijn rol in Training Day.

In gesprek met Entertainment Tonight sprak de acteur over zijn toekomst. Hij beantwoordde de vraag wat hij graag na zijn volgende film The Tragedy of Macbeth wil gaan doen. Opvallend is dat er nog geen nieuwe films op zijn IMDb-pagina staan.

"Ik hou van uitdagingen. Op dit moment [...] ben ik in de nadagen van mijn carrière. Om heel eerlijk te zijn, ben ik op zoek naar andere dingen. Het zal een extreme uitdaging voor mij zijn om geïnteresseerd te blijven in acteren," zei Washington.

Mogelijk nog één of twee films
"Ik heb met een of twee van de topregisseurs in de business gesproken en we hebben het erover dat we misschien iets gaan doen. Er is niet zoveel meer voor mij om als acteur te doen," vulde de acteur aan.

Washington zien we binnenkort in de film The Tragedy of Macbeth die kort in de bioscoop verschijnt voordat de film op 14 januari op Apple TV+ verschijnt. Dus in Nederland zal je de film mogelijk niet op het witte doek kunnen zoen.

Recent leverde hij als regisseur het drama A Journal for Jordan op, met onder meer Michael B. Jordan.



NieuwsFilm

meest populair