'Fast & Furious' komt met nog een sterke cyborg als vijand

'Fast & Furious' komt met nog een sterke cyborg als vijand

Hobbs & Shaw hadden er al een.

De Fast & Furious-franchise heeft een nog krachtigere cyborg geïntroduceerd dan Brixton in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Wat ooit begon als een franchise gebouwd rond straatracers, is inmiddels verworden tot een franchise die draait om gestoorde actiescènes en bizarre technologie. De technologie is ook steeds grootser en maakt de bedreigingen ook steeds groter. Zo zag je in Fast & Furious 9 hoe een grote automagneet gebruikt werd om wereldwijd voor chaos te zorgen. En zag je in Hobbs & Shaw hoe via Brixton cyborgs en supersuits geïntroduceerd werden. Maar Brixton is niet langer de meest machtige cyborg in de franchise.

Nieuwe cyborg
De Fast & Furious-franchise breidde de afgelopen jaren niet alleen uit op het witte doek met de films, maar kwam ook met de serie Fast & Furious Spy Racers op Netflix.

Die animatieserie introduceerde onzichtbare auto's en onderwaterauto's in de franchise. Uitvindingen die je trouwens nog niet gezien hebt in de films, maar de serie zorgt in elk geval voor heel nieuwe mogelijkheden in het universum. Waaronder zich nu dus ook een ongelofelijk krachtige cyborg bevindt.

In het zesde seizoen van Fast & Furious Spy Racers is de grote schurk een nieuwe cyborg die DANN heet. DANN begon als programma van Mr. Nobody en Ms. Nowhere, maar leerde denken en kwam in het lichaam van een topgeheime cyborg terecht. Waarna DANN zich tegen de mensheid keerde en een bedreiging werd.

De cyborg weet alles en weet dus ook precies wat de Spy Racers doen om hem te verslaan. Ook is het lichaam van DANN extreem krachtig, waardoor 'ie sterker is dan Brixton.

NieuwsFilm

meest populair