Nieuwe dodelijke Raptor op foto 'Jurassic World: Dominion'

Nieuwe dodelijke Raptor op foto 'Jurassic World: Dominion'

Chris Pratt weer op de vlucht.

Mens vs. dinosaurus... Sinds 1993 maken we dit avontuur mee in de Jurassic Park-franchise van Steven Spielberg. De afgelopen jaren gaat die reeks onder de titel Jurassic World en volgend jaar zien we uit die reeks deel drie, en deel zes in de gehele filmreeks.

Die film heet uiteraard Jurassic World: Dominion en daarin zien we opnieuw Chris Pratt als Owen Grady. Nu krijgen hebben we opnieuw een officiële foto uit de reeks. Dit keer met Pratt en een nieuw soort vleeseter, de Atrociraptor.

Pratt vlucht op motor voor Atrociraptor
Waar de Velociraptor meer een stealthjager is, zijn de Atrociraptors bruter. Deze dingen komen gewoon op je af. En in dit specifieke geval hebben ze Owens geur opgepikt en ze zullen niet stoppen totdat hij dood is. Ze zijn behoorlijk brutaal. Ze zijn behoorlijk gemeen," zei Colin Trevorrow over de Atrociraptor.

"Ik hou van de Pyroraptors. Ik hou van de Atrociraptors. Er is een kleintje genaamd de Moros intrepidus, die niet veel doet in de film, maar wanneer deze verschijnt, vind ik het altijd geweldig," voegde de regisseur toe.

Jurassic World: Dominion verschijnt volgend jaar zomer in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair