Magische poster voor 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'

Magische poster voor 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'

Dit keer geen acteurs, maar wel magie.

De geheimen van Perkamentus zullen in het voorjaar van 2022 dan eindelijk onthuld worden. Na wat uitstel en scriptwerkzaamheden gaan we langzaamaan richting de release van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, de derde film in de reeks van vijf.

Nu hebben we een nieuw affiche waarop we dit keer niet de gezichten van de belangrijkste gezichten in de film zien, zoals Eddie Redmayne als Newt Scamander, Ezra Miller als Credence Barebone, Jude Law als Albus Dumbledore en Johnny Depp Mads Mikkelsen als Gellert Grindelwald.

Fawkes en Hogwarts op poster Fantastic Beasts 3
Op het affiche zien we Fawkes, de favoriete Phoenix van professor Dumbledore. We zien hem richting Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry vliegen, kortweg Hogwarts. Duidelijk is dat Warner Bros. de fans van Harry Potter wil strikken.

"Keer terug naar de magie. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore alleen in de bioscoop," valt er te lezen op Twitter. De film van Warner Bros. zal dus niet gelijk op HBO Max verschijnen, dat gebeurt pas na een week of zes. Vanaf 13 april in Nederland op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair