Vervolg 'Amsterdamned' van Dick Maas is nu uit!

Vervolg 'Amsterdamned' van Dick Maas is nu uit!

Na Amsterdamned: De Naakte Getuige is er nu Amsterdamned: Slapende Honden.

De Neder-blockbusterkoning Dick Maas heeft al heel wat vermakelijke films uitgebracht. Zijn laatste was Prooi uit 2016. Veel eerder was er de Nederlandse horrorthriller Amsterdamned uit 1988. Nu is er een nieuw vervolg verschenen, in boekvorm.

Eerder in 2021 verscheen het eerste deel van een boekenserie met rechercheur Eric Visser en zijn dochter Anneke in de hoofdrollen. Visser werd in de film gespeeld door - hoe kan het ook anders - Huub Stapel en Anneke door Tatum Dagelet.

Amsterdamned: Slapende Honden
De boeken zijn geschreven door Maas zelf en nu is er na Amsterdamned: De Naakte Getuige het tweede deel: Amsterdamned: Slapende Honden. Dit nieuwe avontuur van Eric Visser, rechercheur bij de afdeling Ernstige Delicten in Amsterdam, neemt de lezer mee op een achtbaan van spectaculaire actie, zinderende spanning en onverwachte wendingen.

De synopsis van Amsterdamned: Slapende Honden luidt: "De gruwelijke moord op een leraar in Osdorp zet Eric op het spoor van een terroristisch complot. Een aanslag in het centrum van Amsterdam lijkt onafwendbaar. Bij zijn onderzoek krijgt Eric hulp van een ervaren terroristenbestrijder, maar of dat zo'n goed idee is...?"

Het boek Amsterdamned: Slapende Honden is nu verkrijgbaar en hieronder zie je de boektrailer.



NieuwsFilm

meest populair