Schimmige poster en foto's uit 'Doctor Strange 2'

Schimmige poster en foto's uit 'Doctor Strange 2'

Doctor Strange in the Multiverse of Madness ziet er weer heel anders uit.

Als je de trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness nog niet hebt gezien, dan raden we je dat aan om dat hier nog even snel te doen. Hieronder hebben we vier officiele foto's uit de film én de eerste poster voor de 28e film in het Marvel Cinematic Universe.

Strange, Miss America en Christine Palmer
We starten met de vier foto's van Doctor Strange 2 van regisseur Sam Raimi (Spider-Man-trilogie). Daar zien we al grote onhullingen, met uiteraard heel wat personages. Op de eerste foto zien we Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) samen met twee actrices. Dit zijn Xochitl Gomez die nieuwkomer America Chavez speelt en Rachel McAdams die terug is als Christine Palmer.

Bekijk de afbeelding
Scarlet Witch wordt duister
De tweede foto geeft ons een blik op Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch van Elizabeth Olsen. Na haar avontuur in WestView vraagt Strange haar hulp. Want wat weet ze over het Multiverse? Onderstaande foto laat zien dat de Scarlet Witch een duistere kant opgaat. Haar vingers beginnen namelijk zwart te kleuren, zoals we zagen bij Agatha Harkness in WandaVision. En zou er ook een variant zijn van Wanda?

Bekijk de afbeelding
Doctor Strange eveneens duister
Ook zien we een shot van Strange die op een andere manier zijn krachten gebruikt. We zien namelijk niet de typische symbolen om hem heen. Zou dit al de 'Evil Strange' zijn?

Bekijk de afbeelding
Doctor Strange & Doctor Strange
Net als in What If...? ontmoet Strange een andere Doctor Strange. Die 'Evil Strange' komt uit een ander universum en verwijt Doctor Strange wat er is gebeurd door vermoedelijk zijn verprutste spreuk in het begin van No Way Home.

Bekijk de afbeelding
Vreemde poster voor Multiverse of Madness
Hieronder zie je ook het eerste affiche voor de In the Multiverse of Madness. Daarop zien we Strange, Evil Strange en Scarlet Witch. En wijst deze poster vreemd genoeg op nog een Strange? Vanaf 5 mei in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair