Eerste trailer 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'!

Eerste trailer 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'!

Het Multiversum is een concept waarvan we beangstigend weinig weten.

Marvel Studios heeft de eerste trailer online gezet voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In de beelden heel wat onthullingen met veel nieuwe en bekende gezichten en uiteraard flink wat Multiverse-actie.

Uiteraard heeft Benedict Cumberbatch weer de hoofdrol. Hij krijgt back-up van een aantal personages, zoals America Chavez van actrice Xochitl Gomez en Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch van Elizabeth Olsen.

Schurken in de Multiverse of Madness
Mocht je de trailer kijken, dan zie je ook een opvallende hint naar Strange's tegenstander, mogelijk een van meerdere. En dat is in ieder geval zichzelf, een soort van duistere Doctor Strange uit een ander universum. Dit zagen we ook al in de Marvel-serie What If...? op Disney+.

Ook zien we het monster Shuma-Gorath / Shuma-Gorath in de straten van New York City. Het lijkt erop dat de spreuk in Doctor Strange in the Multiverse of Madness voor heel wat veranderingen in het Multiverse heeft gezorgd... Of hebben de gebeurtenissen in de Marvel-serie Loki er ook iets mee te maken?

"Het Multiversum is een concept waarvan we beangstigend weinig weten," staat er bij onderstaande trailer op YouTube. Vanaf 5 mei zie je Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair