Prime Video voegt deze films nieuw toe in januari

Prime Video voegt deze films nieuw toe in januari

We zetten de toevoegingen die alvast bekend zijn gemaakt op een rij.

Elke maand geeft Prime Video een hele kleine preview voor welke films we nieuw kunnen verwachten gedurende de komende maand. Dat is nu niet anders, met twee films die alvast benoemd zijn.

Het gaat daarbij om twee Prime Video Originals, dus niet om de aangekochte titels. Gewoonlijk zijn dat er enkele tientallen per maand. Dus hoewel het nu wat weinig lijkt, kan je erop rekenen dat het nog veel meer wordt!

Benieuwd wat er verder wordt toegevoegd in 2022? Check dan hier het overzicht.

The Tender Bar (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Ben Affleck, Lily Rabe, Christopher Lloyd, Tye Sheridan | Releasedatum: vanaf 7 januari
Moehringer is een jongeman die zonder zijn vader is opgegroeid in Long Island. Toen hij nog een baby was heeft zijn vader, een discjockey in New York City, hem verlaten. Op zoek naar een vaderfiguur besluit hij de bar van zijn oom te bezoeken.

Hotel Transylvania: Transformania (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Drymon, Jennifer Kluska | Cast: Brian Hull, Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn | Releasedatum: vanaf 14 januari
Als de mysterieuze uitvinding 'The Monsterfication Ray' van Van Helsing compleet los gaat, worden Drac en zijn vrienden veranderd in mensen. Johnny wordt een monster. En dus moet de crew door de wereld reizen in een poging zichzelf te herstellen.

NieuwsFilm

meest populair