Armie Hammer gewoon nog te zien in nieuwe sfeervolle trailer 'Death on the Nile'

Armie Hammer gewoon nog te zien in nieuwe sfeervolle trailer 'Death on the Nile'

Waarschijnlijk één van de laatste filmrollen van de omstreden acteur...

Na de poster heeft 20th Century Studios uiteraard ook een tweede trailer onthult voor het vervolg op het succesvolle Murder on the Orient Express, getiteld Death on the Nile.


In zijn tweede avontuur wordt detective Hercule Poirot (regisseur en hoofdrolspeler Kenneth Branagh) opnieuw meegezogen in een moordmysterie als hij is uitgenodigd aan boord van de S.S. Karnak voor een Egyptische vakantie met een beeldschoon stel op hun huwelijksreis.

Wanneer er een dood lichaam wordt gevonden, raakt Poirot vervolgens opgezadeld met de belangrijke taak om te identificeren welke van de passagiers hier schuldig aan is.

Cast
Branagh heeft wederom een indrukwekkend ensemble-cast bij elkaar verzameld, te weten de eveneens terugkerende Tom Bateman en nieuwkomers Annette Bening, Gal Gadot, Ali Fazal, Dawn French, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders en Letitia Wright.

Opvallend is dat de trailer probeert de focus probeert te verleggen weg van Armie Hammer's personage waar de eerste preview nog vol zat met beelden van de in opspraak geraakte acteur.

Death On The Nile moet officieel in februari in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair