3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Being the Ricardos (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simons, e.a.
Tijdens een productieweek van hun televisieserie - van de leessessie op maandag tot de opnames met publiek op vrijdag - worden Lucille Ball en Desi Arnez geconfronteerd met meerdere problemen die niet alleen hun show, maar ook hun carrières en huwelijk op het spel zetten.

Room (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lenny Abrahamson | Cast: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers, e.a.
Joy wordt samen met haar vijfjarige zoontje Jack gevangengehouden in een kamer. Deze bevindt zich in de tuin van Old Nick, de man die Joy zeven jaar geleden ontvoerde. Jack kent de wereld alleen van televisie en de verhalen van zijn moeder. Wanneer hij steeds nieuwsgieriger wordt naar de buitenwereld, bedenkt zijn moeder een plan om te ontsnappen.

Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a.
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair