'The King's Man'-acteur vond dit een ongemakkelijke scène om te maken

'The King's Man'-acteur vond dit een ongemakkelijke scène om te maken

Rhys Ifans over een scène met Ralph Fiennes.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

The King's Man is zo'n franchise met een reputatie voor over-the-top humor en grootse actiescènes. In de nieuwe film van regisseur Matthew Vaughn zie je Rhys Ifans als Rasputin en Ralph Fiennes als Oxford.

Een van de meest opvallende scènes van The King's Man is geen actie, maar eentje die grappig is en plaatsvindt tussen Rasputin en Oxford. Voordat een actiescène uit kan breken, zie je hoe Ifans zijn handen op Fiennes' lijf plaats op plekken waar de zon gewoonlijk niet schijnt. Genoeg om sommige mensen ongemakkelijk te maken.

The King's Man-humor
"Ik weet niets over 'mensen' ongemakkelijk maken," lacht Ifans in een interview met ComicBook.com. "Ik denk wel dat het Ralph ongemakkelijk maakte."

"Ralph is echt een buitengewone acteur. Weet je wat ik bedoel? Hij is ongelofelijk, met zo'n breed bereik en elk moment dat je Ralph op het scherm ziet, is het bizar. Bizar goed of bizar emotioneel. En dan is er nog een component aan Ralph als acteur, want hij is echt heel knap, speels en geweldig in improvisatie."

"Matthew zei op een gegeven moment tegen ons: 'Speel maar wat mannen, ik ga jullie je ding laten doen en zal dan uiteindelijk ingrijpen'. En dat deed hij. Maar wij ook. En Ralph is echt een geweldig acteur die ook heel goed weet te improviseren. Het was heerlijk om die scène op te nemen. Maar ja, ik had nooit gedacht zo dicht bij een Oscarwinnaar te komen, laten we het maar zo formuleren."

NieuwsFilm

meest populair