'Jurassic World: Dominion' komt met deze twee nieuwe raptors

'Jurassic World: Dominion' komt met deze twee nieuwe raptors

We leggen je uit welke dino's je mag verwachten in Jurassic World: Dominion.

Tijdens een recent interview met Empire onthulde regisseur Colin Trevorrow dat er ten minste twee nieuwe raptors zitten in zijn aankomende Jurassic World: Dominion: de Atrociraptor en de Pyroraptor.

Jurassic World: Dominion verkent een wereld waarin dinosaurussen ontsnapt zijn en op het vasteland leven. Daaronder bevinden zich veel nieuwe soorten, waaronder dus die twee nieuwe raptors. Dat komt vermoedelijk doordat we in de vorige film zagen hoe een onbekende groep ontsnapte met een koffertje vol dinosaurus embryo's.

Nieuwe raptors
Empire Magazine onthulde enkele dagen al een nieuwe foto uit Jurassic World: Dominion, waarin je ziet hoe een Atrociraptor achter Owen Grady aan zit, die probeert op Malta aan het beest te ontkomen. Het is een eerste indruk van het gevaar van de nieuwe dinosaurussen, met name raptors als de Atrociraptor en Pyroraptor.

De eerste nieuwe soort is volgens Trevorrow een slimme jager net als de Velociraptor, maar ook eentje die meer berust op z'n tactisch vernuft bij het jagen dan de Velociraptor dat deed. De beesten zijn volgens Trevorrow meedogenloos en bruut.

De tweede nieuwe raptor-soort is de Pyroraptor. In het echte leven leefden die in Frankrijk en noordelijk Spanje en waren ze kleiner dan de meeste raptors. Ook dit zijn gevaarlijke beesten, met name omdat ze hun klauwen goed kunnen gebruiken om te klimmen.

NieuwsFilm

meest populair