De grote schurk van 'Man of Steel', General Zod, keert terug voor 'The Flash'!

De grote schurk van 'Man of Steel', General Zod, keert terug voor 'The Flash'!

Hij zal opnieuw bijgestaan worden door zijn trouwe rechterhand Faora-Ui.

Het heeft een tijdje geduurd, maar de officiële casting van The Flash is bekend gemaakt en het lijkt erop dat een connectie wordt gelegd met Zack Snyder's Man of Steel. Niemand minder dan Michael Shannon zal namelijk in de nieuwe DC superhelden-film te zien. Attentie, spoilers volgen!

Shannon was natuurlijk al te zien als generaal Zod in Man of Steel. Het zou natuurlijk om toeval kunnen gaan, maar hij is echter niet de enige naam die terugkeert. Antje Traue heeft namelijk eveneens getekend voor het project. Zij was ook al te zien in Man of Steel, als Zod's commandant Faora-Ui.

Zod
Generaal Zod werd op het einde van Man of Steel vermoord, maar het zou verre van de eerste keer zijn dat we een superheld of schurk terug zien komen van de dood. De vraag is natuurlijk of hij opnieuw tot leven wordt gebracht door zijn volgers, of dat hem terug zien vanwege dat wat Barry Allen allemaal gaat aanrichten.

The Flash-solofilm is gebaseerd op een bekende verhaallijn uit de Flashpoint-strip, waarin Flash terug in de tijd reist om de dood van zijn moeder te voorkomen. Hierdoor opent hij de deuren naar het DC Multiverse en zien we onder meer de Bruce Wayne / Batman van Michael Keaton uit Batman (1989) en Batman Returns (1992) opnieuw. Op deze manier zou dus ook Zod terug kunnen keren.

Faora-Ui
Faora-Ui werd op het einde van Man of Steel dan weer opgesloten in de Phantom Zone, maar deze situatie zou ontdaan gemaakt kunnen worden door het 'rimpeleffect' dat Flash creëert. Over iets minder dan een jaar krijgen we een duidelijk antwoord, aangezien de superheldenfilm gepland staat voor 4 november 2022.

NieuwsFilm

meest populair