Nieuwe slasherfilm 'Scream' krijgt bloederige poster

Nieuwe slasherfilm 'Scream' krijgt bloederige poster

Scream 5 komt er volgende maand aan.

Zo'n tien jaar na deel vier en 25 jaar na het origineel van Wes Craven verschijnt volgende maand de vijfde Scream-film in de bioscopen. Zoals bekend krijgt de film niet de titel Scream 5, maar keren we terug naar de titel van de eerste film. Wie weet gaat de film dat ook uitleggen.

Met Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) en David Arquette (Dewey Riley) als de bekende gezichten zal deel vijf ook zeker een aantal nieuwe gezichten laten zien.

Die nieuwe gezichten zijn onder meer Melissa Barrera als Sam Carpenter, Mason Gooding als Chad Meeks-Martin, Jenna Ortega als Tara Carpenter en Jack Quaid als Richie Kirsch. Het lijkt erop dat de nieuwe Scream een vervolg wordt op de eerste Scream, zoals Halloween dat eerder deed. Dit is echter nog niet zeker.

Bloederige poster voor kerstdagen
Een paar dagen geleden verscheen onderstaande nieuwe poster voor de film van Spyglass Media Group en Paramount Pictures. De film duurt 114 minuten en verschijnt in Nederland op 20 januari in de bioscoop.



In Scream van het duo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett keren we terug naar het rustige stadje Woodsboro. Opnieuw loopt er een seriemoordenaar rond met het Ghostface-masker. Zijn slachtoffers zijn uiteraard weer tieners.



NieuwsFilm

meest populair