Spider-Man acteur Tom Holland in trailer 'Uncharted'

Spider-Man acteur Tom Holland in trailer 'Uncharted'

Mark Wahlberg is Victor "Sully" Sullivan.

Binnenkort krijgen we weer een film die is gebaseerd op "een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden". We hebben het dit keer over de film Uncharted met niemand minder dan Tom Holland die op dit moment de (niet-Nederlandse) bioscopen vol krijgt met Spider-Man: No Way Home.

In Uncharted van regisseur Ruben Fleischer, bekend van onder meer de films Venom en Zombieland, krijgt Holland hulp van Mark Wahlberg. Samen zijn ze Nathan "Nate" Drake en Victor "Sully" Sullivan.

Nieuwe trailer Uncharted
Sony heeft nu een nieuwe trailer online gezet voor de gameverfilming. De grote vraag is: kijk jij uit naar de film na het zien van de onderstaande beelden?


In Uncharted zien we de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, de gevatte Victor "Sully" Sullivan (Wahlberg). In het actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar 'de grootste schat die nooit is gevonden' en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Sony Pictures' Uncharted draait vanaf 10 februari a.s. alleen in de bioscoop en is dus niet gelijk op streaming te zien.

NieuwsFilm

meest populair