Dit 'Iron Man'-personage moest eigenlijk heel snel doodgaan

Dit 'Iron Man'-personage moest eigenlijk heel snel doodgaan

Jon Favreau is happy met Happy.

In het Marvel Cinematic Universe zien we heel wat grote superhelden en schurken, maar het wemelt ook van de bijfiguren. Eén van de bekenste personages is dat Happy van Jon Favreau, regisseur van de eerste twee Iron Man-films. Toch was dat personage eigenlijk niet meer dan een tijdelijk figuur in het MCU.

"Er was een klein verschil tussen het script en de film [Iron Man], namelijk dat Happy stierf," zei Kevin Feige in gesprek met Comicbook.com. "Jon had een briefje - dat is een van de belangrijke aantekeningen die hij ons bij Marvel heeft gegeven - met de tekst 'Wat als gelukkig Happy gewond was maar niet stierf?'"

Favreau super.., Happy
"Hij liegt niet! Het is waar, het is waar," voegde Favreau eraan toe. "Ze hebben het goedgekeurd en ik ben zo blij dat ik hier deel van heb uitgemaakt en vanaf het begin bij Tom Holland kan zijn."

"Het is zo leuk om met hem samen te werken, en Spider-Man-regisseur Jon Watts, die ongelooflijk getalenteerd is. Het is gewoon leuk om de relatie met Marvel Studios voort te zetten. Het is een groot deel van mijn leven, en ze zijn vrienden en ook mensen met wie ik werk."

Of Happy na Spider-Man: No Way Home terugkeert in het Marvel Cinematic Universe zullen we vanzelf ervaren.

NieuwsFilm

meest populair