Jennifer Connelly over het samenwerken met Tom Cruise aan 'Top Gun: Maverick'

Jennifer Connelly over het samenwerken met Tom Cruise aan 'Top Gun: Maverick'

Actrice Jennifer Connelly vond het samenwerken met Tom Cruise bijzonder.

Tom Cruise is zeker geen onbekende in de filmwereld. Naast dat hij een grote filmster is, en bekend is van filmreeksen als , voert hij ook zijn eigen stunts uit. 

Volgens Jennifer Connelly heeft de acteur daarnaast ook een groot hart. In een interview met ET Canada praatte de actrice over hoe het was om samen te werken met hem aan [film=https://www.filmtotaal.nl/film/21058]Top Gun: Maverick.

Jennifer Connelly
Volgens de actrice is Cruise buitengewoon genereus, en neemt hij zijn leven als filmster nooit voor vanzelfsprekend aan. Zo was ze onder de indruk van zijn vrijgevigheid en goedgeefse geaardheid.

Daarnaast benoemde Connelly ook hoe ze onder de indruk was van de kansen die Cruise als acteur aangrijpt. Hierbij is de kans groot dat ze het ook heeft over de gevaarlijke stunts die hij zelf voor zijn films uitvoert.

Tom Cruise
Enkele fans zien Cruise als iemand die altijd het liefst in het spotlicht staat en als persoon nogal ijdel is. Volgens Connelly is dit dus niet het geval - sterker nog de actrice suggereert dat er sprake is van het tegenovergestelde.

Ze zullen samen volgend jaar te zien zijn in de film Top Gun: Maverick. Dit is het langverwachte vervolg op de originele Top Gun uit 1986.

NieuwsFilm

meest populair