Verwijderde cameo 'Spider-Man: No Way Home' onthuld

Verwijderde cameo 'Spider-Man: No Way Home' onthuld

Tom Holland zal hier wel een beetje van balen.

In de superheldenfilm Spider-Man: No Way Home zitten heel wat bekende personages. In dit artikel gaan we het daar niet over hebben. We richten ons op een cameo die uit de film is geknipt en daar is ene Holland waarschijnlijk wel en beetje teleurgesteld over.

Dit kan natuurlijk hoofdrolspeler Tom Holland zijn, maar het is een andere Holland. Het blijkt namelijk dat de cameo van zijn broertje Harry Holland niet is opgenomen in de bioscoopversie. De scène was wel opgenomen, blijkt uit beelden van achter de schermen.

Bekijk de afbeelding
Harry Holland niet in No Way Home
In een BTS-video zien we Harry als een jonge dief die een tas heeft gestolen. Hij wordt vervolgens gepakt door Spider-Man die hem ondersteboven in een web laat hangen.

"We trokken Harry aan en hij stond op de set. Ik ging naar de stuntcoördinator en ik zei: 'Alsjeblieft, wat je ook doet met de stunt, zorg ervoor dat hij ondersteboven hangt'," zei Holland in The Graham Norton Show.

"We namen de scène op. Harry zwaaide ondersteboven heen en weer. Naarmate de dag vorderde, kreeg hij ook tekst en hij vergat zijn tekst de hele tijd. Zijn ogen knalde bijna uit zijn hoofd," aldus de meer ervaren Holland.

Uiteindelijk werd de scène dus geschrapt uit de film. Vanaf 14 januari kun je de film hopelijk weer in de Nederlandse bioscopen gaan zien.



NieuwsFilm

meest populair