'Home Alone' acteur Devin Ratray gearresteerd vanwege het mishandelen van zijn vriendin

'Home Alone' acteur Devin Ratray gearresteerd vanwege het mishandelen van zijn vriendin

Devin Ratray heeft zich overgegeven aan de autoriteiten, nadat hij beschuldigd is van mishandeling.

De politie uit Oklahoma heeft Home Alone acteur Devin Ratray beschuldigd van het mishandelen van zijn vriendin. Afgelopen woensdag heeft de acteur zich overgegeven aan de autoriteiten.

De acteur staat bekend voor het spelen van Buzz McAllister in de eerste twee Home Alone films. Ook is Ratray als Buzz te zien in de remake Home Sweet Home Alone.

Handtekeningen
Eerder deze maand was hij met zijn vriendin in Oklahoma City voor een evenement waar hij een grote trekpleister voor was. Hij zou aanwezig zijn bij een vertoning van de film samen met een Q&A sessie.

Twee vrouwen vroegen de acteur om een handtekening, waarop zijn vriendin hen gratis signeerde kaarten gaf. De acteur was hij hier niet blij mee, want hij wilde dat er betaald voor moest worden.

Devin Ratray
Later die dag zou hij zijn vriendin op de hotelkamer gewurgd hebben, en een verklaring laat weten dat de acteur tegen zijn vriendin heeft gezegd 'zo zul je sterven'. De acteur ontkent dit gezegd te hebben.

De vrouw wist vrij te komen uit zijn greep, maar werd daarna door Ratray in haar gezicht geschopt. Ze wist uiteindelijk te ontsnappen uit de hotelkamer, maar had wel meerdere verwondingen opgelopen.

NieuwsFilm

meest populair