Jessica Henwick dwong Rian Johnson haar te casten in 'Knives Out 2'

Jessica Henwick dwong Rian Johnson haar te casten in 'Knives Out 2'

Maar daar had ze ook alle reden voor...

Jessica Henwick (The Matrix Resurrections) verschijnt binnenkort in het vervolg Knives Out 2 welke wederom geregisseerd wordt door Rian Johnson en ze onthult nu dat hij haar wel moest casten.

Henwick had namelijk, na Star Wars Episode VII: The Force Awakens (2015) waarin ze verzetspiloot Jess Pava speelde, ook een aandeel in het door Johnson gemaakte Episode VIII: The Last Jedi (2017), maar dit is geschrapt in de pre-productie, tot groot verdriet van de actrice.

In een interview met The Hollywood Reporter deelde zij haar kant van het verhaal: "Toen ik een tiener was, keken we 'Brick' op school en ik vond hem geweldig. Dus ik googlede Rian en zijn e-mail was toen openbaar. Ik schreef hem een ​​fanmail, maar hij reageerde nooit".

Appeltje te schillen
"Zeven jaar later, doe ik mee aan Star Wars en is het de bedoeling dat ik terugkeer in de sequel, maar Rian haalt me ​​uit het project"!

Ze voegde eraan toe dat, toen ze het script van Knives Out 2 ontving, eiste dat haar agent haar weer in contact zou brengen met Johnson: "Ik onthulde alles aan hem, want ik had zoiets van 'Ik heb nog een appeltje met jou te schillen'! En natuurlijk werd hij gedwongen, hij was eigenlijk gewoon moreel verplicht, om mij aan te nemen".

NieuwsFilm

meest populair