Eerste synopsis 'Black Adam' belooft gerechtigheid in het DCEU

Eerste synopsis 'Black Adam' belooft gerechtigheid in het DCEU

Op een manier die we nog niet eerder gezien hebben...

Een officiële eerste synopsis voor het aankomende Black Adam, met Dwayne 'The Rock' Johnson als gelijknamig titelheld, is uitgebracht.

De antiheld (die almachtige krachten kreeg van de Egyptische goden) is klaar om zijn "unieke vorm van gerechtigheid" op de moderne wereld los te laten, 5000 jaar nadat hij wordt vrijgelaten uit zijn aardse graf.

Voorafgaand aan de release van de synopsis, sprak regisseur Jaume Collet-Serra over hoe zij het superheldengenre gaan verstoren: "Ik word graag uitgedaagd en ik wilde nieuwe technologie creëren, dus zo ontwikkelden we het kostuum en de manier waarop Adam beweegt en vliegt. Er was altijd het doel om nieuw en uniek te zijn in het vertellen van verhaalaspecten. Bovendien verleggen we de grenzen van PG-13. We hebben een zeer hoog aantal doden".

Maar er is meer
Hoewel de film zich uiteraard focust op Black Adam als hoofdpersoon, introduceert het verhaal ook de 'Justice Society of America', bestaande uit Doctor Fate, Cyclone, Atom Smasher en Hawkman.

Mocht deze groep goed ontvangen worden, dan zal een spin-off ongetwijfeld niet lang op zich laten wachten. Tevens staan er confrontaties tussen Black Adam en Superman/Shazam! op de planning.

Eerder dit jaar op de virtuele DC FanDome werd een scène uit de film gedeeld. Black Adam moet in juli 2022 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair