'The King's Man' schrapte Raspoetins penis als wapen

'The King's Man' schrapte Raspoetins penis als wapen

Da's pas een opmerkelijke.

Matthew Vaughn komt in 2022 met de nieuwste toevoeging aan de Kingsman-franchise: The King's Man. Dat is het oorsprongsverhaal van de geheime spionageorganisatie die centraal staat in de twee films die we tot nu toe zagen.

Het is ook meteen een knotsgek verhaal, eentje waarin we klassieke slechteriken samen zien komen, waaronder Raspoetin. Acteur Rhys Ifans onthult tijdens een interview met CinemaBlend een wel heel opvallend moment met zijn personage.

Raspoetin's penis
"Raspoetin stond erom bekend dat hij - en ik weet niet hoe ik dit moet zeggen - een grote penis had. Er zat een scène in de film waarin Raspoetin gemasseerd wordt door Mata Hari, die probeert wat informatie uit hem te halen," begon Ifans zijn verhaal.

"Maar op een zeker moment komt hij erachter dat zij een spion is. In al zijn woede breekt hij de tafel doormidden met zijn eigen penis. Met de beste wil van de wereld, en hoe vergezocht Kingsman dan ook is, dit ging een stap te ver voor ons. Maar het was leuk om op te nemen. En ik was dankbaar dat ik niet mijn eigen penis hoefde te gebruiken. Hij zal wel opduiken. Ik bedoel de scène natuurlijk, niet de penis zelf."

De release van The King's Man staat in Nederland gepland voor 15 januari, als de bioscopen hopelijk weer open gaan.

NieuwsFilm

meest populair