Poll: Welke Star Wars-film vind jij dramatisch slecht?

Poll: Welke Star Wars-film vind jij dramatisch slecht?

Welke van de elf films vind jij de slechtste?

De Skywalker Saga die sinds 1977 het witte doek verrijkt is misschien wel de meest besproken filmreeks ooit. De fans vallen over elkaar heen om hun mening te geven over de succesvolle scifi-filmreeks van bedenker George Lucas.

Dat doen de fans als sinds de originele trilogie die de meeste aanhangers kent. De prequeltrilogie die startte in 1999 met The Phantom Menace maakte ontzettend veel los en nog altijd wordt de spot gedreven met het figuur Jar Jar Binks.

De recente vervolgtrilogie van Disney, dat Lucasfilm in 2012 voor enkele miljarden kochten, waren ook weer onderwerp van gesprek. Ondanks dat de drie vervolgfilms gezamenlijk 4,5 miljard dollar ophaalden kon de reeks maar weinig goed doen. Vooral The Last Jedi lag onder vuur.

En dan waren er ook twee spin-off films die inhaakten op de Skywalker Saga. De eerste was Rogue One, die doorgaans best goed wordt beoordeeld, en als tweede was er Solo die een streep zette door alle A Star Wars Story-plannen.

De slechtste Star Wars-film
In onderstaande poll kun je aangeven welke Star Wars-film jij het slechtst vindt. Minder bekende tv-producties als The Ewok Adventure en de animatiefilm Star Wars: The Clone Wars zijn niet meegenomen.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair