Groot Marvel-acteur gaat 'Creed III' omver blazen

Groot Marvel-acteur gaat 'Creed III' omver blazen

Michael B. Jordan neemt het op tegen Jonathan Majors.

Na de succesvolle twee Rocky-spinoffs met Sylvester Stallone's Rocky Balboa moet Adonis Creed van Michael B. Jordan het in Creed III allemaal alleen doen. Stallone keert namelijk niet terug.

Uiteraard is Tessa Thompson weer aanwezig als Bianca. Even geleden werd duidelijk dat Jonathan Majors (Lovecraft Country) zijn tegenstander wordt.

Majors is komende jaren een van de belangrijkste namen in het Marvel Cinematic Universe. Hij speelt namelijk Kang the Conqueror in ten minste de Disney+ serie Loki en de bioscoopfilm Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Jonathan Majors zeer talentvol
"Jonathan is gewoon een ongelooflijk acteur, een ongelooflijk persoon," zei Jordan over Majors in gesprek met Variety. "Ik en hij, we klikten meteen toen we elkaar voor het eerst spraken. En toen ik hem de film pitchte, reageerde hij gelijk op de juiste manier en vanaf daar pakten we het op. Hij was verkocht."

Hij heeft zoveel verschillende talenten. Hij is gewoon perfect voor de rol, dus het was een 'match made in heaven'. Ik heb enorm veel geluk. We zijn erg gezegend met hem en ik kan niet wachten tot iedereen ziet wat we doen," aldus Jordan.

Creed III wordt door Jordan geregisseerd. De opnames vinden nu plaats om de verschijningsdatum van 23 november 2022 te kunnen halen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair