Naar deze films op Netflix kijkt Nederland massaal tijdens de Kerstdagen

Naar deze films op Netflix kijkt Nederland massaal tijdens de Kerstdagen

Een interessante top drie.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a.
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.

A Boy Called Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gil Kenan | Cast: Henry Lawfull, Maggie Smith, Michiel Huisman, e.a.
Nikolas, een vastberaden jongen, stuit tijdens de zoektocht naar zijn vader op het magische elfendorpje Elfhelm. Hij wordt tijdens zijn reis vergezeld door het eigenzinnige rendier Blitzen en de pratende muis Miika, zijn huisdier. Nikolas ondervindt al snel zijn lot en bewijst dat niets onmogelijk is. Ook hoopt hij een geschenk van hoop mee naar huis te kunnen nemen.

How the Grinch Stole Christmas (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Jim Carrey, Taylor Momson, Jeffrey Tambor, e.a.
The Grinch heeft een enorme hekel aan Kerstmis. Hij woont afgezonderd in een grot en ergert zich ieder jaar weer rot aan de Who's, het vrolijke bergvolkje dat het kerstfeest graag uitzinning viert. The Grinch doet er dan ook alles aan om kerst te saboteren. Maar dan staat het kleine meisje Cindy Lou Who ineens voor zijn deur, waardoor alles verandert.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair