Héél veel nieuwe beelden in laatste trailer 'The Batman'!

Héél veel nieuwe beelden in laatste trailer 'The Batman'!

Een leuk Kerstcadeautje...

Studio WarnerBros. heeft een leuk (verlaat) Kerstcadeautje gegeven aan de fans van DC's meest geliefde Greatest Detective/Caped Crusader in de vorm van een nieuwe preview boordevol niet eerder vertoonde beelden voor The Batman van Matt Reeves.

Deze preview bevat een behoorlijk aantal nieuwe shots waarin Bruce Wayne's Dark Knight van Robert Pattinson zijn krachten bundelt met Selina Kyle's Catwoman van Zoë Kravitz.

Samen proberen zij een einde te maken aan het opkomende criminele imperium in Gotham City. Het dynamische duo (sorry, Robin) neemt het op tegen verschillende opponenten en hun handlangers.

Ook zien we meer van Paul Dano's raadselachtige antagonist. Hoewel het erop lijkt dat zijn Riddler dé grote schurk van de film wordt, geeft deze preview stiekem toch weer hints weg dat er een grotere samenzwering in het spel is waarbij een ander mysterieus iemand aan de touwtjes trekt.


Indrukwekkende cast
The Batman staat gepland om te verschijnen in maart 2022. Overige rollen zijn onder andere voor Andy Serkis als butler Alfred Pennyworth, Colin Farrell als Oswald Cobblepot a.k.a. The Penguin, John Turturro als maffiabaas Carmine Falcone en Jeffrey Wright als Commissioner Gordon.

NieuwsFilm

meest populair