Deze 4 Nederlandse actrices met flinke decolletés verwenden ons in 2021

Deze 4 Nederlandse actrices met flinke decolletés verwenden ons in 2021

Veel Hollandse actrices opvallend op Instagram.

Het jaar 2021 zit er alweer bijna op en dat geeft ons een gelegenheid om terug te kijken op de actrices die dit jaar flink wat van zichzelf lieten zien op Instagram.

Soms doen de actrices het gewoon omdat ze het leuk vinden en soms omdat ze een kledingmerk of BBQ willen aanprijzen voor een extra zakcentje. Hieronder Katja, Yolanthe, Victoria en Romy. We kijken graag mee.

#1. Katja Schuurman toont haar enorme decolleté aan heel Instagram
Dit jaar zagen we Katja Schuurman (Costa!!) een paar keer voorbijkomen en de foto's werden flink wat keren bekeken. Zeker haar foto met een flink decolleté werd goed bekeken. Bekijk deze foto nogmaals op haar Instagram.

#2. Yolanthe toont wulps lichaam in begeerlijk jurkje
Ook Yolanthe Cabau (Just Say Yes) blijft maar uitdagende foto's van zichzelf plaatsen. De foto waarop ze te zien is in een groep strak jurkje werd vaak bekeken, en check deze gewoon nog op haar Instagram.

#3. Victoria Koblenko verwent Nederland met enorme inkijk
Victoria Koblenko (F*ck de Liefde 2) liet een aantal keer nogal wat van zichzelf zien op de social. De foto's en video's met een niet te missen decolleté deden het goed. En gek is dat niet bij het zien van de beelden. Check deze op haar Insta-pagina.

#4. Romy Monteiro met flinke inkijk op Insta-foto
In 2021 debuteerde Romy Monteiro als actrice in Goede tijden, slechte tijden. De talentvolle Romy laat zich ook graag zien op Instagram. Op één van haar foto's met een niet te missen inkijk. Bekijk de foto op haar Insta.

NieuwsFilm

meest populair