Emma Watson werd op dit moment verliefd op 'Harry Potter'-acteur Tom Felton

Emma Watson werd op dit moment verliefd op 'Harry Potter'-acteur Tom Felton

Hermione en Draco in de franchise kan niet, maar de actrice had het in het echte leven graag zien gebeuren.

Emma Watson werd wereldberoemd dankzij haar rol als Hermione in de Harry Potter-franchise. De eerste film is alweer twintig jaar oud, waardoor er een speciale film komt genaamd Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Tijdens een kort voorproefje laat de actrice weten dat ze tijdens de opnames verliefd werd op Tom Felton.

Felton speelt in de franchise Draco Malfidus, die Harry Potter het leven moeilijk maakt. Hermoine kan het dan ook niet zo heel goed met Draco vinden, maar Watson vond Felton juist wel erg leuk. De actrice laat zich er nu over uit.

Moment
Zo deelt Watson het moment toen ze doorhad dat ze op Felton verliefd was: "Ik liep de kamer binnen waarin we een soort van bijles hadden. De opdracht die we kregen was om God te tekenen en hoe jij denkt dat hij eruit ziet".

"Tom had een meisje getekend. Zij had haar pet achterstevoren op en was aan het skateboarden. Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen en uitleggen, maar op dat moment werd ik gewoon verliefd op hem".

Opzoeken
Vervolgens deed Watson haar best om meer tijd met de acteur door te brengen: "Elke dag als ik aankwam keek ik meteen op het oproepformulier. Als zijn naam op het formulier stond, was het voor mij altijd een extra spannende dag. Hij was drie jaar ouder, dus hij zag mij als zijn kleinere zusje".

Felton was dan ook erg beschermend. Zo zegt hij zelf: "Ik heb altijd een zwak voor haar gehad, en dat heb ik vandaag de dag nog steeds. Er is altijd al iets tussen ons geweest, dat ik niet volledig kan beschrijven, maar het voelt aan als een soort verwantschap".

Watson is nu echter heel gelukkig met haar vriend Leo Robinton, een succesvolle zakenman die ze enkele jaren geleden tegen het lijf liep. De twee wonen dan ook al samen en de actrice liet enige tijd geleden weten zich minder met films bezig te gaan houden, aangezien ze samen een familie willen stichten.

NieuwsFilm

meest populair