De acteurs die uiteindelijk toch NIET in 'Spider-Man: No Way Home' zaten

De acteurs die uiteindelijk toch NIET in 'Spider-Man: No Way Home' zaten

Er waren verrassingen, maar ook afwezigen.

In Spider-Man: No Way Home waren er uiteraard verrassingen te zien met de introductie van een aantal personages. In dit artikel lees je welke grote personages wel gepland stonden om in de film een rol te spelen maar uiteindelijk niet zijn toegevoegd.

LET OP: SPOILERS


In de trailers voor Spider-Man: No Way Home zagen we al de vijf slechteriken die terugkeerden uit de Spider-Man trilogie (2002 - 2007) en de twee The Amazing Spider-Man-films uit 2012 en 2014. Maar er waren meer verrassingen met het debuut van Tobey Maguire en Andrew Garfield in het Marvel Cinematic Universe.

Acteurs die NIET in Spider-Man: No Way Home zitten
In gesprek met Variety lieten schrijvers Erik Sommers en Chris McKenna weten dat ze in de eerste versies van het script meer personages uit de eerdere Spider-Man films hadden opgenomen, en ook zoveel als mogelijk.

"Laten we het script schrijven met een zo groot mogelijke vijver en doen alsof we iedereen zouden kunnen krijgen die we wensen," zei McKenna. "En net zoals Peters wens, werd het een nachtmerrie. Er waren zeer, zeer getalenteerde mensen voor nodig om te verkomen dat we er niet in zouden verdrinken."

"We kozen verschillende richtingen met verschillende personages die gewoon niet pasten," voegde McKenna toe. "We kunnen daar niet op ingaan, want het is misschien iets wat ze later gebruiken. Dus ik zou het niet leuk vinden om iets te verklappen."

Vooral Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), Gwen Stacy (Emma Stone) en Aunt May van Sally Field zouden personages zijn die in de eerste versies van het script zaten. Helaas zaten ze dus niet direct in de film. De dood van Gwen Stacy in The Amazing Spider-Man 2 werd uiteraard wel onderdeel van het verhaal.

NieuwsFilm

meest populair