James Bond-film 'Skyfall' krijgt tik van 'Spider-Man: No Way Home'

James Bond-film 'Skyfall' krijgt tik van 'Spider-Man: No Way Home'

Box office aller tijden worden bestormd door nieuwe Spider-Man film.

Afgelopen weekend wist Spider-Man: No Way Home voorbij te gaan aan het miljard. Dit deed de film als 49e blockbuster. Afgelopen dagen worden er weer de nodige miljoenen opgeteld bij het totaal en nu is de film ook de Sony Pictures-film die de meeste omzet heeft opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Ondertussen staat de Marvel-film op $1.161,3 miljoen wereldwijd en daarmee ging No Way Home voorbij de totaalscore van Skyfall ($1.108,6 miljoen) en Spider-Man: Far From Home ($1.131,9 miljoen). De andere topfilms van Sony.

In de States staat No Way Home nu op $516 miljoen en wereldwijd staat de teller op $645 miljoen. Opvallend is dat de omzet wereldwijd tot stand komt zonder omzet vanuit China. Far Fomr Home haalde in 2019 nog $200 miljoen op in China. No Way Home verschijnt niet in China.

Op naar de $2 miljard?
De grote vraag is op welk bedrag Spider-Man: No Way Home gaat eindigen. Naar verwachting gaat de kaskraker uitkomen op zo'n $700 - $750 miljoen in de States met ongeveer zo'n $1,5 tot 1,6 miljard wereldwijd. Mocht China nog van gedachte veranderen, dan gaat de film richting een kleine $2 miljard.



NieuwsFilm

meest populair