Zeer populair personage bijna ook in eindgevecht 'Spider-Man: No Way Home' te zien

Zeer populair personage bijna ook in eindgevecht 'Spider-Man: No Way Home' te zien

Erik Sommers en Chris McKenna over hun werk voor de film.

In Spider-Man: No Way Home keren heel wat bekende gezichten terug die het de titelheld nog een keer flink lastig maken. De makers hebben echter gespeeld met het idee om nog een ander populair personage te gebruiken. Benieuwd welke dat is? Lees dan verder.

Bekijk de afbeelding

Scenarioschrijvers Erik Sommers en Chris McKenna hebben tegenover Variety onthuld ook overwogen te hebben om Venom (Tom Hardy) te gebruiken in het grote eindgevecht waar alle personages uit de verschillende universa elkaar treffen.

De fans die het geluk hebben gehad om de film nog net te zien voordat de bioscopen weer werden dichtgegooid, weten dat die plannen uiteindelijk niet zijn doorgegaan.

"We hebben verschillende dingen met verschillende personages uitgeprobeerd die gewoon niet werkten", vertelt McKenna over de creatieve keuzes die hij samen met zijn collega heeft moeten maken.

De scenarioschrijver kan echter niet verder in detail treden, omdat Sony en Marvel die geschrapte verhaallijnen in de toekomst wellicht alsnog willen verkennen.

NieuwsFilm

meest populair