Terugblik relatie Tom Holland en Zendaya: Van 'Spider-Man' tot stomende zoenfoto

Terugblik relatie Tom Holland en Zendaya: Van 'Spider-Man' tot stomende zoenfoto

De twee zijn smoorverliefd op elkaar, maar houden hun relatie graag zo privé mogelijk.

Een van de meest besproken Hollywoodkoppeltjes van dit jaar is natuurlijk Tom Holland en Zendaya. In dit artikel blikken we terug op hun romantische jaar.

Holland (25) en Zendaya (25) leerden elkaar natuurlijk kennen dankzij de Spider-Man-films, waarin zij respectievelijk de titelheld en diens vriendin Michelle Jones vertolken. Voor de buitenwereld was altijd al duidelijk dat zij het ook goed in het echte leven met elkaar kunnen vinden.

Het is niet bekend wanneer de vlam precies tussen de twee is overgeslagen. De eerste geruchten stammen uit 2017. Sinds deze zomer is er in ieder geval geen ontkennen meer aan. Toen werden Holland en Zendaya zoenend achter het stuur gespot.

Later zei Holland er zeer van te balen dat paparazzi een foto daarvan hebben genomen. Deze ging ook nog eens viraal op social media. "Het voelde alsof onze privacy werd afgepakt", verzuchte hij in een interview. "Ons moment werd helaas gedeeld met de hele wereld".

Holland en Zendaya proberen hun relatie dan ook zo privé mogelijk te houden, maar zijn zich er natuurlijk ook goed van bewust dat dit niet gemakkelijk is gezien hun bekendheid.



NieuwsFilm

meest populair