Terugblik relatie Ben Affleck en Jennifer Lopez: Van billenfoto tot uitjes met schoonmoeders

Terugblik relatie Ben Affleck en Jennifer Lopez: Van billenfoto tot uitjes met schoonmoeders

Deze twee beroemdheden hebben elkaar duidelijk weer helemaal gevonden.

De opnieuw opgebloeide relatie van Ben Affleck en Jennifer Lopez moet wel een van de mooiste Hollywoodsprookjes op liefdesgebied van dit jaar zijn. In dit artikel blikken we terug op hun romance.

Jennifer Lopez (52) zag in april haar relatie met honkballer Alex Rodriguez stranden. De zangeres van hits als Let's Get Loud werd niet snel daarna voor het eerst samen gezien met Ben Affleck (49).

Lopez en Affleck zijn natuurlijk geen onbekenden van elkaar. Tussen 2002 en 2004 waren de twee ook al samen en zelfs verloofd. Destijds gingen ze als vrienden uit elkaar.

Lekker vaak op date
Het is dan ook niet vreemd dat Lopez de acteur snel weer wist te vinden. In mei en juni volgden de berichten over hun dates zich in hoog tempo op, maar een officiële bevestiging bleef uit.

Toch stonden alle signalen dat er zich echt iets serieus aan het ontwikkelen was tussen de twee op groen. Zo werd Affleck in juni Affleck zelfs samen met de moeder van Lopez gespot in gokstad Las Vegas.

Verzegeld met een zoen
Een maand later kwam het hoge woord eruit toen Lopez ter ere van haar verjaardag een zoenfoto met Affleck plaatste op haar Instagram. Daarmee kreeg haar relatie met Affleck dus de status 'officieel'.

Later die maand verscheen er ook een intieme foto waarop Affleck met de billen van Lopez lag te spelen tijdens een zeer luxe zonvakantie naar Italië.



In september liepen de twee voor het eerst in achttien jaar weer samen over de rode loper. Dat deden ze bij de première van The Last Duel, waarin Affleck de rol van King Charles VI speelt.

Elkaar weer helemaal gevonden
Affleck en Lopez hebben elkaar duidelijk weer helemaal gevonden. "Het is absoluut prachtig", beschreef de acteur onlangs zijn herleefde relatie met Lopez.

En dat geldt ook voor de kinderen die beiden hebben uit hun eerdere huwelijken. De laatste tijd worden ze steeds vaker met elkaar gespot tijdens allerlei gezellige uitjes.

NieuwsFilm

meest populair