Dit Marvel-personage mag James Gunn niet gebruiken

Dit Marvel-personage mag James Gunn niet gebruiken

Guardians of the Galaxy moet het zonder de Space Knight doen.

Nadat The Walt Disney Company 20th Century Fox volledig overgenomen had, zou je denken dat Marvel Studios alles mag doen met de personages uit de vele decennia aan comics. Maar Spider-Man verkeert nog bij Sony en helaas zijn er nog meer personages die niet kunnen verschijnen in het Marvel Cinematic Universe doordat de rechten daarop elders verkeren.

James Gunn, schrijver en regisseur van de Guardians of the Galaxy-films, bevestigt dat er ten minste twee personages zijn die hij wil gebruiken in het MCU, maar die vanwege rechtenkwesties niet beschikbaar zijn.

Rom de Spaceknight
Gunn werd weer eens door een fan gevraagd of Rom de Spaceknight ook in de Guardians-films te zien kan zijn. Dat kan helaas niet.

"Helaas niet, aangezien Marvel de rechten op Rom niet langer heeft - enkel op een aantal andere Spaceknights en delen van het verhaal dat in de comics bedacht is. Geloof mij, anders zou je die oude broodroosterkop allang bij de Guardians gezien hebben."

Vervolgens bevestigde hij dat Marvel-personage Bug, een fanfavoriet onderdeel van de Guardians of the Galaxy in de comics, ook niet in de films kan zitten omdat hij oorspronkelijk onderdeel was van de Micronauts en die rechten in handen zijn van Hasbro.



NieuwsFilm

meest populair