Nieuwste topfilm van Netflix staat NU online!

The Lost Daughter met Olivia Colman, Jessie Buckley en Dakota Johnson.

We zette deze film als in onze wekelijkste update, maar vandaag is op Netflix de opvallend sterk ontvangen nieuwe Netflix-original The Lost Daughter verschenen. Het is de eerste film van debuterend regisseur Maggie Gyllenhaal, voorheen vooral bekend als actrice in films als The Dark Knight en Crazy Heart.

Op Rotten Tomatoes staat The Lost Daughter op het moment van schrijven op een ijzersterke 96 procent met een 8,00 / 10 als gemiddelde beoordeling. De publieksscore komt uit op 75 procent.

"Een opvallend zelfverzekerd debuut voor schrijver-regisseur Maggie Gyllenhaal. The Lost Daughter verenigt een briljante cast in dienst van een gedurfd ambitieus verhaal," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

The Lost Daughter: sinds vandaag op Netflix
In The Lost Daughter neemt de rustige vakantie van een vrouw aan zee een verontrustende wending wanneer haar bewondering voor een jonge moeder die in een nabijgelegen villa verblijft, herinneringen uit haar verleden oproept. Met rollen voor onder meer Olivia Colman, Jessie Buckley en Dakota Johnson.

Het drama draaide afgelopen weken in de States in een beperkt aantal bioscopen. Dit waarschijnlijk om mee te kunnen dingen naar felbegeerde beeldjes tijdens het prijzenseizoen. Hieronder zie je de 'New Year's Eve Trailer' voor The Lost Daughter en check de de topper eventueel vanavond nog op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair