De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Lost Daughter (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a.
Leda raakt op haar vakantie op een Grieks eiland geobsedeerd door een luidruchtige familie en met name door Nina, een knappe jonge moeder, en haar dochtertje. De familie werkt behoorlijk op haar zenuwen. Wanneer de dochter van Nina ineens kwijt is, wordt Leda overvallen door allerlei duistere geheimen uit haar eigen verleden. Ze belandt daardoor in de onheilspellende wereld van haar eigen geest.

Zwaar Verliefd! 2 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Willard | Cast: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, e.a.
Isa en Ruben gaan samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor liefde en intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergronden en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Helemaal spannend wordt het wanneer dierenarts Hugo, de perfecte man voor Isa, zich aandient een Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt.

The Girl in the Yellow Jumper (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Loukman Ali | Cast: Maurice Kirya, Michael Wawuyo Jr., Gladys Oyenbot, e.a.
Er is een seriemoordenaar op de vlucht. Een politieagent brengt een oude man, een getuige, die hij gewond heeft gevonden aan de kant van de weg terug naar zijn afgelegen woonplaats. De man vertelt hoe hij gedrogeerd en gegijzeld toen hij tv zat te kijken en hoe hij later wist te ontsnappen. Het dringt echter langzaam tot de agent door dat de man niet het gehele verhaal vertelt en bepaalde delen bewust weg lijkt te laten.Lees ook:NieuwsFilm

meest populair