3 geweldige films om het jaar 2021 mee af te sluiten

3 geweldige films om het jaar 2021 mee af te sluiten

Er verschenen ook dit jaar weer een hoop goede films.

Vanavond luiden we met elkaar het nieuwe jaar in. Voor filmliefhebbers is 31 december de dag om nog eens een topfilm terug te kijken die dit jaar is verschenen. FilmTotaal heeft drie van die geweldige films uit 2021 voor je uitgezocht.

The Green Knight (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Prime Video
Dronkenlap Gawain hoopt net als zijn neef koning Arthur uit te groeien tot een legende. Die kans doet zich voor wanneer een ridder met een huid van boomschors aan het hof verschijnt. Gawain moet diens hoofd afhakken en een jaar later een lange tocht naar de Groene Kapel maken waar hem hetzelfde lot te wachten staat.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.

The Power of the Dog (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Te zien op: Netflix
De broers Phil en George Burbank, die totaal niet op elkaar lijken, runnen samen een ranch. De spanningen tussen de twee nemen toe wanneer George trouwt met Rose. Phil begint haar en haar in zijn ogen feminiene tienerzoon Peter al snel te intimideren. Maar dan komen er lang verborgen geheimen aan het licht en verandert alles.


Welke van deze drie films is jouw favoriet?

NieuwsFilm

meest populair