Alternatieve slotscènes 'No Time to Die' onthuld door regisseur

Alternatieve slotscènes 'No Time to Die' onthuld door regisseur

Zo had Daniel Craig ook afscheid van 007 kunnen nemen.

Mocht je No Time to Die al hebben gezien, dan weet je hoe Daniel Craig afscheid neemt van de rol die hij in vijf Bond-films speelde. Het had ook anders kunnen verlopen. Let op: ENORME SPOILERS MET BEELDEN!

In een uitgebreid artikel van Variety gaat onder meer regisseur Cary Joji Fukunaga in op het opvallende einde van de 25e Bond-film. Zo waren er andere ideeën over het vertrek van Craigs 007.

"Hoe hij aan zijn einde komt, was nog niet beslist. Het was een feit dat hij dat wel zou doen, dus de vraag was toen nog hoe het te doen. Er waren meerdere mogelijkheden," vertelde de regisseur. "Hem opblazen in een raket" was één van de mogelijkheden. Een andere was hem te doden met "een anonieme kogel."

Méér dan kogel nodig voor Bond
"Een kogel, een anonieme kogel, dat herinner ik me nog. Maar een dood door een conventionele wapen leek niet gepast," verklapte Fukunaga in gesprek met Variety. "Doordat hij aan al het andere kon ontsnappen, leek 'gewoon een kogel waarop zijn naam al de hele tijd stond' realistisch, maar voor Bond moest het iets zijn dat verder zou gaan, een onmogelijke, onmogelijke situatie."

Uiteindelijk ging Bond ten onder na een fors bombardement waar zelfs de onverwoestbare 007 van Craig niet aan kon ontsnappen. Hieronder de beelden.



NieuwsFilm

meest populair