Omstreden Armie Hammer vervangen in 'Next Goal Wins' van Taika Waititi

Omstreden Armie Hammer vervangen in 'Next Goal Wins' van Taika Waititi

De geplaagde acteur zal binnenkort echter wel te zien zijn in Death on the Nile.

Will Arnett (Blades of Glory) is ingehuurd als vervanger van Armie Hammer in de al opgenomen sport-comedy Next Goal Wins van Taika Waititi en Searchlight Pictures.

De film gaat over de Nederlands-Amerikaanse voetbalcoach Thomas Rongen (Michael Fassbender), die de traak krijgt om het nationale elftal van Amerikaans-Samoa, het zwakste ter wereld, tot een topteam om te vormen.

Naast Fassbender bestaat de cast van de film uit namen als Elisabeth Moss, Frankie Adams, Beulah Koale, Rhys Darby en Angus Sampson. De opnames van de film vonden eind 2019 al plaats in Hawaii. Hammer had een cameorol in de film als een baas van de Football Federation American Samoa, maar nu gaat Arnett deze rol met de nodige trucage overnemen. De rol schijnt zelfs ietwat te zijn uitgebreid voor Arnett.

De hamer valt voor Hammer
Hammer werd afgelopen jaar door meerdere vrouwen beschuldigd van aanranding. De acteur ontkende alle aantijgingen, maar de FBI is door het jaar een onderzoek blijven doen. Hammer verliet te midden van alle controverse aangekondigde films en series als Shotgun Wedding, Gaslit en The Offer.

Next Goal Wins was een van twee films die Hammer vooraf aan al zijn persoonlijke problemen had opgenomen. In het andere project, Death on the Nile, heeft hij een van de hoofdrollen, en dus is het uiterst lastig om hem eruit te knippen of te vervangen. Die film staat nu gepland voor een release in februari.

NieuwsFilm

meest populair