Keert Alexandra Daddario terug voor meer 'Percy Jackson'?

Keert Alexandra Daddario terug voor meer 'Percy Jackson'?

De actrice geeft zelf antwoord.

Na jaren aan anticipatie, keert de wereld van Percy Jackson weer terug in live-action. Ditmaal met een televisieserie die voor streamingdienst Disney+ gemaakt wordt.

De serie volgt na twee pogingen om de boeken van schrijver Rick Riordan een beetje passend te verfilmen, met Percy Jackson and the Lightning Thief in 2010 en Percy Jackson: Sea of Monsters in 2013. Maar de films werden gemengd ontvangen, al vonden fans de casting wel helemaal top. Met name Alexandra Daddario die de rol van Annabeth Chase speelde in de twee films, kon op veel lof rekenen.

Percy Jackson-terugkeer?
De vraag waar heel wat fans mee zitten op dit moment, is of de oorspronkelijke castleden terug zouden kunnen keren in de serie van Disney+. Daar heeft Daddario een duidelijk antwoord op.

"Nee!" begon ze. "Nee, ik hield van Percy Jackson. Ik hield ervan. Toen ik Percy Jackson mocht maken had ik geen idee wat het was. Ik was nog net acteur in New York City, een kind en werkte in een bar en had geen idee van Hollywood of alles wat daarmee te maken heeft. En toen ik dat baantje kreeg, wist ik dus ook echt niet waar ik mee begon. Ik wist dat het een grote film was. En het was de beste ervaring voor een 22/23-jarige om te hebben."

"Chris Columbus, die 'm regisseerde, en zijn productie-partners ondersteunden ons zo goed. Ik ben hen eeuwig dankbaar en heb zoveel van hen geleerd. Ik heb nu de carrière in de industrie die ik wilde hebben. En dat is buitengewoon."

NieuwsFilm

meest populair