'Dune: Part Two' brengt dood personage terug!?

'Dune: Part Two' brengt dood personage terug!?

Jason Momoa kan terugkeren in Dune 2.

De editor van Dune, Joe Walker, vertelt dat een populair personage dat het einde van de eerste film niet levend haalde, toch terug kan keren in het vervolg: Dune: Part Two.

De film van regisseur Denis Villeneuve komt in de Verenigde Staten halverwege januari uit op Blu-ray en Dvd en in het kader van die naderende release ging Walker in gesprek met Collider.

Een terugkeer
In Dune van Denis Villenueve volgen we de familie van Paul Atreides, die naar Arrakis verhuist. Dat is een woestijnplaneet die vooral bekend staat om zijn machtige substantie: spice. Maar de rivaliserende familie Harkonnen wil de familie van Paul omlaag halen en besluit hen allemaal uit te moorden.

Dankzij een van hen, Duncan Idaho, weten Paul en zijn moeder te ontkomen. Volgens Walker kan het tegelijk goed dat Idaho terugkeert in het vervolg. Dat vertelde hij tijdens een interview met de site Collider.

"Wat zo interessant is aan het boek van Frank Herbert, is dat sommige van de personages wel terug keren, maar niet noodzakelijkerwijs in dezelfde vorm die ze oorspronkelijk hadden. Degenen die de boeken gelezen hebben, weten bijvoorbeeld dat Duncan Idaho terugkeert."

NieuwsFilm

meest populair