'Harry Potter'-reünie laat pijnlijk zien hoe slecht het oorspronkelijke einde was

'Harry Potter'-reünie laat pijnlijk zien hoe slecht het oorspronkelijke einde was

Na tien jaar kunnen we vergelijken...

De reünie Harry Potter: Return To Hogwarts brengt de meerderheid van de originele filmsterren terug voor een emotioneel en passend eerbetoon aan de serie en aan de acteurs die niet langer bij ons zijn.

Daardoor wordt nu automatisch ook het deel uit de serie behandelt welke 10 jaar later eigenlijk bewijst hoe verkeerd men er toentertijd mee omging, namelijk de epiloog uit The Deathly Hallows - Part 2.

Hoofdrolspeler Rupert Grint erkende dat de gebruikte make-up één grote mislukking was die ervoor zorgde dat onder andere hij, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Tom Felton en Bonnie Wright er ronduit belachelijk uitzagen in het kader van 'ouder worden'.


Ze hebben veel meegemaakt
De jongeren zouden allemaal ongeveer 19 jaar ouder zijn sinds hun periode op Hogwarts, maar de nogal overijverige crewleden liepen iets te hard van stapel en gooiden er nog eens 10 jaar bovenop met zware make-up rondom de ogen.

Hierdoor leken Harry, Ginny, Ron, Hermelien en Draco allemaal eerder chronisch ziek dan volwassen en was het resultaat vooral hilarisch te noemen.

NieuwsFilm

meest populair